Pulled turkey är trevligt att servera som en variation till den klassiska burgaren. Pulled turkey kräver sin tid i ugn, men går utmärkt att förbereda dagen innan. Servera med ett gott ljust bröd, krämig cole slaw och syrad rödlök. Knepet för att lyckas riktigt, riktigt bra med sin pulled turkey är att välja rätt krydda. I detta recept delar vi med oss av vår bästa kryddblandning.
ca 17 timmar
5 portioner
Kalkonovanlår benfritt
1 st
Gå till produkten Kalkonovanlår benfrittPaprikapulver
2 msk
Rökt paprikapulver
1 msk
Farinsocker
1 msk
Chiliflakes
1 msk
Spiskummin
1 msk
Fänkål, malen
0,5 msk
Anis, malen
0,5 msk
Timjan
1 msk
Kanel
1 krm
Stekskyn
Mörk sirap
1 msk
Kikkoman soja
1 msk
Sweet Chili sås
1 msk
Vitvinsvinäger
1 tsk
Salt
Kalkonovanlår finns att köpa i vår gårdsbutik. Har du inte möjlighet att besöka oss går det bra att byta kalkonovanlåret mot kalkonstek >>.