Blentagruppen

Snabb kalkongulaschsoppa med kummin

Den här kalkongulaschen blir ännu godare om den får stå till sig en dag i kylskåp. Gör en rejäl sats av gulaschen och frys in hälften. Perfekt att ta upp när vardagsmiddagen behöver gå riktigt snabbt!

Ca 45 minuter

5
(1)

Ingredienser

4 portioner

Morötter

2 st

Gul lök

1 st

Vitlöksklyftor

2 st

Röd paprika

1 st

Potatis

5 st

Finaste Kalkonfärs

500 g

Gå till produkten Finaste Kalkonfärs

Mortlad kummin

2 msk

Paprikapulver

2 msk

Tomatpuré

3 msk

Krossade tomater

400 g

Kycklingbuljong

1 L

Salt & svartpeppar

Olja att steka i

Till servering

Naturell yoghurt

Surdegsbröd

Tillagning

  • Hacka morötter, lök och vitlök fint.
  • Skär paprikan och potatisen i grova bitar.
  • Hetta upp en gryta med olja och bryn kalkonfärsen. Tillsätt lök, vitlök, morot och paprika och fortsätt fräsa i några minuter tillsammans med kummin och paprikapulver.

Liknande recept

Se alla recept