Kalkonburgare med karamelliserad lök

Rör varsamt samman kalkonfärsen med kryddorna, resultatet blir en fantastiskt saftig burgare!

ca 30 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Kalkonburgare

Karamelliserad lök

Gul lök

1 st

Flytande honung

1 msk

Smör till stekning

Tillbehör

Brioche - burgarebröd

4 st

Salladsblad

4 st

Tomatskivor

4 st

Rödlök

4 skivor

Lagrad ost

4 skivor

Tillagning

  • Blanda försiktigt kalkonfärsen med salt och svartpeppar.
  • Forma färsblandningen till fyra stycken burgare. Stek eller grilla ca 3 minuter per sida, tills burgarna är genomstekta.
  • Skala och skiva löken.
  • Smält lite smör i en stekpanna och lägg i löken. Tillsätt honungen. Stek sedan löken långsamt på svag värme tills den fått en fin gyllenbrun färg.

Liknande recept

Se alla recept