Kalkonfärsbiffar med ädelost & pinjenötter

Mjuka pinjenötter och smakrik ädelost tillsammans med kalkonfärs ger perfekta biffar. Rosta grönsaker i ugn och servera med en klick crème fraiche.

ca 40 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Finaste Kalkonfärs

600 g

Gå till produkten Finaste Kalkonfärs

Ägg

1 st

Grädde

0,5 dl

Pinjenötter

50 g

Ädelost, smulad

50 g

Salt & Peppar

Rostade grönsaker

Grön zucchini

1 st

Gul paprika

1 st

Röd paprika

1 st

Rödlök

2 st

Olivolja

Kryddmix persilade

Salt & Peppar

Tips!

Fler goda smaksättningar till kalkonfärsbiffar är kapris och västerbottenost, örtkryddor och vitlök, oliver, fetaost och soltorkade tomater

Tillagning

  • Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
  • Blanda kalkonfärsen med ägg, grädde och kryddor.
  • Blanda ned pinjenötterna och ädelosten. Forma till små biffar och lägg på plåt med bakplåtspapper.

Liknande recept

Se alla recept