Kalkongryta med kokos, lime och ingefära

Kokos, lime och ingefära ger smaklökarna en resa utöver det vanliga.

ca 30 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Kalkonbröstfilé

450 g

Gå till produkten Kalkonbröstfilé

Olja att bryna i

Röd paprika

1 st

Gul lök

1 st

Morot

1 st

Kokosmjölk

400 ml

Grädde

1 dl

Lime

1 st

Ingefära, riven

40 g

Vitlöksklyfta, hackad

1 st

Koriander

1 knippe

Spiskummin

0,3 tsk

Cayennepeppar, kycklingfond, salt och peppar efter smak

Tillagning

  • Skär kalkonbröstfilén i mindre bitar (ca 2 x 2cm) Strimla paprikan och den gula löken, skär moroten i slantar.
  • Bryn kalkonbitarna i olja i en gryta.
  • Tillsätt grönsakerna och låt steka tillsammans med kalkonen.

Liknande recept

Se alla recept