Vad sägs om en klassisk club sandwich ikväll? I detta recept gör vi den som en open sandwich med en brödskiva toppad med kalkonbröstfilé, kalkonbacon och annat gott. Vill du ha den ännu lite matigare komplettera med en brödskiva till som lock.
60 minuter
4 portioner
Kalkonbröstfilé
400 g
Gå till produkten KalkonbröstfiléKryddrub
3 msk
Majonnäs
1 dl
Dijonsenap
3 msk
Kalkonbacon, skivad
100 g
Gå till produkten Kalkonbacon, skivadRödlök
1 st
Tomater
4 st
Krispig sallad
8 blad
Surdegsbröd
4 skivor
olivolja att steka i
Salt
200 g
Mörkt muscovadosocker
200 g
Socker
100 g
Vitlökspulver
40 g
Lökpulver
40 g
Svartpeppar, mald
40 g
Paprikapulver
50 g
Smoked paprika
40 g
Fänkålsfrön, mortlade
75 g
Kalkonbröstfilén kan tillagas någon dag i förväg och serveras kall på mackan.