Bowl med strimlad kalkon, sesamkål och kimchi-majonnäs

Den perfekta rätten där alla gäster själva kan välja vad de vill toppa sitt ris med. Älskar du koriander toppar du givetvis med det med! Vardagstips: allt kan förberedas i förväg så att du kan mer eller mindre ha allt färdigt i kylen, värma på riset och sedan är maten klar på nolltid!

Ca 30 minuter

5
(1)

Ingredienser

4 portioner

Jasminris

4 portioner

Kimchi, avrunnen

1 dl

Majonnäs

1 dl

Färsk rödkål

250 g

Sesamolja

1 msk

Lime, saften

1 st

Honung

0,5 tsk

Salt & svartpeppar

Till servering

NYHET! Alspånsrökt strimlad kalkon

200 g

Gå till produkten NYHET! Alspånsrökt strimlad kalkon

Färsk bladspenat

65 g

Kimchi

2 dl

Rostade sesamfrön

2 msk

Salladslök, strimlad

2 st

Röd chili, strimlad

1 st

Mango, tärnad

1 st

Tillagning

  • Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
  • Mixa 1 dl avrunnen kimchi slät med stavmixer och blanda med majonnäs. Smaka av med salt.
  • Strimla rödkålen fint på mandolin, med kniv eller osthyvel.

Liknande recept

Se alla recept