Kalkonkorv­gryta med grekisk touch

Lättlagad gryta med Kung Ingels kalkonkorv. Servera med nykokt ris och krispig grönsallad.

ca 30 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Kung Ingels Kalkonkorv

1 st

Gå till produkten Kung Ingels Kalkonkorv

Rödlök

1 st

Paprika

1 st

Smör till stekning

Krossade tomater

400 g

Grädde

1 dl

Vitlöksklyftor pressade

2 st

Chilisås

0,5 dl

Kalamataoliver, urkärnade

1 dl

Fetaost

150 g

Oregano

Cayennepeppar

Salt

Tips!

Fetaosten går bra att byta ut mot vanlig salladsost.

Tillagning

  • Strimla korven. Hacka rödlök och paprika till mindre bitar. Bryn korven och grönsakerna i lite smör i en stekpanna/kastrull.
  • Tillsätt krossade tomater och grädde. Låt koka ihop några minuter.
  • Tillsätt i vitlök, chilisås, oliver och smulad Fetaost. Smaka av med oregano, cayennepeppar och salt.

Liknande recept

Se alla recept