Kalkonstroganoff

En klassiker i ny kostym. Uppdatera din stroganoff med strimlor av kalkon. Servera med ris, rikligt med sås och bladpersilja.

ca 30 min

5
(2)

Ingredienser

4 portioner

Finaste Strimlad Kalkonlårfilé

450 g

Gå till produkten Finaste Strimlad Kalkonlårfilé

Gul lök

2 st

Vitlöksklyfta

1 st

Champinjoner

150 g

Tomapuré

3 msk

Crème Fraiche

3 dl

Skånsk Senap

3 tsk

Vatten

1 dl

Persilja

Salt & Svartpeppar

Smör eller olja till stekning

Tillagning

  • Bryn kalkonstrimlorna i matfett med hackad lök och vitlök.
  • Dela champinjonerna och låt steka tillsammans med kalkonen.
  • Tillsätt tomatpuré, skånsk senap och crème fraiche och det låt det koka på svag värme.

Liknande recept

Se alla recept