Köttfärsås på kalkon

Byt ut köttfärsen till kalkon och gör allas favorit – köttfärssås. Servera med nyriven parmesan och nymalen peppar för det lilla extra.

ca 30 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Finaste Kalkonfärs

500 g

Gå till produkten Finaste Kalkonfärs

Gul lök

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Krossade tomater

400 g

Tomatpuré

2 msk

Timjan

0,5 tsk

Fänkålsfrön

0,5 tsk

Citron

1 st

Salt & Svartpeppar

Tips!

Servera med en god pasta och rikligt med hyvlad parmesan.

Tillagning

  • Bryn kalkonfärsen i matfett med hackad lök och vitlök.
  • Tillsätt krossade tomater, tomatpuré och kryddor. Pressa i citronsaft.
  • Låt koka ihop på svag värme, smaka sedan av med salt och svartpeppar.

Liknande recept

Se alla recept