Grillad kalkonkorv i bröd med chilimajonnäs

Är det inte hög tid att ställa senap, ketchup och rostad lök åt sidan? Här en grillad kalkonkorv med tillbehör som tar korv med bröd till en ny nivå!

ca 15 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Korvbröd

4 st

Kalkonkorv Vitlök & Peppar – Ingelstaknakare

4 st

Gå till produkten Kalkonkorv Vitlök & Peppar – Ingelstaknakare

Förkokta majskolvar

2 st

Neutral olja

Olivolja

1 msk

Limesaft

1 tsk

Salt & Peppar

Fetaost

150 g

Koriander, finhackad

1 dl

Chilimajonnäs

1 dl

Tips!

Chilimajonnäs finns att köpa färdig eller testa att göra din egen genom att blanda chilisås med majonnäs och smaka av med salt.

Tillagning

  • Gnid in majskolvarna med neutral olja och grilla dem tills de fått fin rostad färg runt om.
  • Skär av majskornen från kolvarna och lägg i en skål. Blanda med olivolja och limesaft, smaka av med salt och peppar.
  • Snitta och grilla kalkonkorvarna. Rosta bröden.

Liknande recept

Se alla recept