Finns det något bättre sätt att resa på än via maten? Här ger vi oss ut på en resa till det japanska köket och matchar kalkonen med wasabi, umamistinn soja och sesam.
60
4 portioner
Wilmaschnitzel av kalkon
600 g
Gå till produkten Wilmaschnitzel av kalkonNeutral olja
Salt & Peppar
Japansk soja
1 dl
Vitvinsvinäger
1 dl
Vatten
1 dl
Strösocker
1 dl
Morötter
3 st
Ingefära
Vitlöksklyfta
1 st
Rumstempererad äggula
1 st
Ljus miso
2 msk
Dijonsenap
1 msk
Risvinsvinäger
1 msk
Rumstempererad neutral olja
1 dl
Sesamolja efter smak
Salt
Smör
75 g
Wasabipasta
1 msk
Finhackad gräslök
0,5 dl
Salt
0,5 tsk
Kokt ris (jasmin eller japanska sushiris)
4 port
Finhackad gräslök
1 dl
Har du bråttom? Smaksätt en färdigköpt majonnäs med sesamolja, salt och lite svartpeppar