Kalkonovanlåret grillas med fördel på klotgrill med indirekt värme. Då flyttar du den varma kolen så att den hamnar utmed sidorna på grillen och placeras det som ska grillas i mitten på gallret. På så sätt kan köttet ligga länga på grillen och bli saftigt utan att brännas.
ca 60 min
4 portioner
Kalkonovanlår benfritt
800 g
Gå till produkten Kalkonovanlår benfrittSalt & Peppar
Fänkål
1 st
Tomater
2 st
Citroner
2 st
Olja
4 msk
Vitlöksklyftor, pressade
2 st
Timjan, finhackad
0,5 kruka
Honung
1 msk
Salt & Peppar
Pärlcouscous
3 dl
Dill
1 kruka
Salladslök
1 knippe
Salt & Peppar
Olja
4 msk
Vitvinsvinäger
1 msk
Senap
1 msk
Honung
1 msk
Vitlöksklyfta, pressad
1 st
Salt & Peppar
Kalkonovanlår finns att köpa i vår gårdsbutik. Har du inte möjlighet att besöka oss går det bra att byta kalkonovanlåret mot kalkonstek >>.