En lättlagad nudelsallad med asiatiska smaker som går att förbereda och bara lägga ihop när det är dags för servering.
45 minuter
4 portioner
Kalkonbröstfilé
800 g
Gå till produkten KalkonbröstfiléVitlöksklyftor
2 st
Ingefära
10 cm
Sesamolja
3 msk
Fisksås
2 msk
Japansk soja
2 msk
Udonnudlar
400 g
Morot
200 g
Purjolök
0,5 st
Gul paprika
1 st
Röd paprika
1 st
Färsk koriander
1 knippe
Röd chili
1 st
Sesamolja
3 msk
Jordnötssmör, crunchy
1 dl
Vitlöksklyftor
2 st
Lime, saft & finrivet skal
2 st
Honung
1 msk
Japansk soja
0,5 msk
Vatten
2 msk
Udonnudlar kan bytas mot äggnudlar eller varför inte snabbnudlar, perfekt vardagsmat när det ska gå snabbt.