Tricket för att få kalkonfilén riktigt smakrik är att man lägger in den i peston när den fortfarande är lite varm. Då suger kalkonfilén åt sig smakerna och blir otroligt smakrik. Kalkonfilén kan med fördel förberedas dagen före men tänk på att ta ut filén från kylen i god tid för att servera den rumstempererad.
ca 1 h + tid för marinering
4 portioner
Kalkonbröstfilé
500 g
Gå till produkten KalkonbröstfiléRosépepparkorn
2 tsk
Svartpepparkorn
2 tsk
Kryddpepparkorn
2 tsk
Vitpepparkorn
1 tsk
Salt
1 msk
Olivolja
2 msk
Gul lök
1 st
Vin eller annan vätska
0,5 dl
Pesto
2 dl
Potatis, mjölig
1 kg
Smör
75 g
Vitlöksklyftor, stora
4 st
Salt & Svartpeppar
Haricorts verts
200 g
Smör
2 msk
Vitlöksklyfta
1 st
Salt & Svartpeppar