Basilika­marinerad kalkonfilé fylld med mozzarella och soltorkade tomater

Kalkonmiddagen som får oss att längta till Medelhavet. Kalkonfiléerna är fyllda med krämig mozzarella och soltorkade tomater och serveras gärna på ett buffébord med sallad eller pasta.

ca 30 min

5
(5)

Ingredienser

4 portioner

Kalkonbröstfilé

2 st

Gå till produkten Kalkonbröstfilé

Mozzarella

1 st

Soltorkade tomater i olja

4 st

Basilika

0,5 kruka

Vitlöksklyftor, finhackade

2 st

Olivolja

4 msk

Balsamvinäger

1 msk

Flingsalt & Svartpeppar

Bambugrillspett

2 st

Tips!

Bra buffémat eller servera till sallad eller pasta!

Tillagning

  • Sätt ugnen på 175°.
  • Snitta en ficka i filéerna på längden. Skiva upp mozzarellaosten och strimla de soltorkade tomaterna.
  • Fyll filéerna med ost och soltorkade tomater. Sätt ihop med ett grillspett var.

Liknande recept

Se alla recept