En fräsch rätt som kan serveras såväl kall som varm, vilket gör den till ett riktigt bra recept för matlådan!
45 minuter
4 portioner
Kalkonbröstfilé
800 g
Gå till produkten KalkonbröstfiléSalt och peppar
Smör och olja att steka i
Sweet chilisås
4 dl
Ingefära, finriven
4 msk
Vitlöksklyfta
2 st
Glasnudlar
150 g
Rödkål
280 g
Morötter
2 st
Salladslök
2 st
Gurka
0,5 st
Salta jordnötter
2 dl
Ärtskott
2 dl
Färsk koriander
1 kruka
Japansk soja
0,5 dl
Sesamolja
2 msk
Lime, finrivet skal och saft
1 st
Fisksås
2 msk
Honung
2 msk
Salt
0,5 tsk
Vitlöksklyfta
1 st
Röd chili, efter tycke och smak
Vill du göra dressingen lite krämig kan du mixa med 2 msk slätt jordnötssmör.