En riktig festmåltid! När kalkonbröstfilén får stekas på låg temperatur länge blir den fantastiskt mör och saftig.
ca 90 min
4 portioner
Kalkonbröstfilé
800 g
Gå till produkten KalkonbröstfiléTimjan
1 knippe
Persilja
1 knippe
Citron, saften
1 st
Vitlöksklyfta, pressad
1 st
Rapsolja
0,5 dl
Salt & Peppar
Rotselleri
300 g
Gräddmjölk
3 dl
Smör
50 g
Amandinepotatis
800 g
Schalottenlökar
2 st
Smör
75 g
Vitvinsvinäger
2 msk
Rödvin
3 dl
Torkad kantareller
3 msk
Buljong
4 dl
Smörstekta kantareller
200 g
Svenskt äpple
1 st
Krasse
Picklad rödlök
Servera med smörstekta kantareller, strimlat äpple, krasse och picklad rödlök.