Kalkonfilé med kalkonbacon & pesto

Denna läckra kalkonfilé har sälta från kalkonbacon och sötma från en härlig pesto. En sky med tydlig smak av basilika och en krämig risotto ger en härlig kombination.

ca 60 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Örtsky

Schalottenlökar

2 st

Smör

2 msk

Hönsbuljong

0,5 L

Färsk basilika

2 dl

Balsamvinäger

1 tsk

Salt & Peppar

Tips!

Servera kalkonfilén och örtskyn tillsammans med en krämig risotto eller färskpotatis.

Tillagning

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Gör en ficka i varje kalkonfilé och fyll med pesto.
  • Krydda med salt och peppar och linda kalkonbacon runt om.
  • Fräs löken i smöret tills den är genomskinlig, tillsätt buljong.
  • Mixa basilika och persilja och tillsätt i såsen.
  • Smaka av med balsamvinäger, salt och peppar.

Liknande recept

Se alla recept