Fräscht, friskt och vårigt är tankarna man får av denna fantastiska meny!
ca 120 min
6 portioner
Mynta
1 kruka
Chiliflakes
1 krm
Sumak
1,5 tsk
Vitlöksklyftor, rivna
2 st
Spiskummin
1 tsk
Salt
1,5 tsk
Citron, finrivet skal
1 st
Olivolja
2 msk
Kalkonbröst halvt
1,2 kg
Gå till produkten Kalkonbröst halvtGul lök
1 st
Romansallad
1 huvud
Stora tomater
5 st
Urkärnad gurka
1 st
Röd paprika
1 st
Gul paprika
1 st
Salladslök
3 st
Vitlöksklyfta
1 st
Mynta
1 kruka
Bladpersilja
1 knippe
Koriander
1 knippe
Sumak
1 msk
Salt & Svartpeppar
Olivolja
1 dl
Citronsaft
2 msk
Citron, finrivet skal
1 st
Granatäpplesirap
1 msk
Libabröd
Olivolja
Fetaost
150 g
Fet naturell yoghurt
2 dl
Olivolja
1 msk
Salt
1 nypa
Om du serverar kalkonköttet varmt kan man skära det i lite tjockare skivor, men serverar du det kallare är det godare om man skär det i tunna skivor.