Bjud på kalkonmiddag i vår!
ca 180 min
8 portioner
Hel mörad kalkon
1 st
Gå till produkten Hel mörad kalkonGul lök
1 st
Rosmarin
0,5 kruka
Citron (den ena citronen som du använt skalet från i kryddsmöret)
1 st
Flingsalt & Svartpeppar
Vitt vin eller annan vätska
2 dl
Bindgarn
Smör, rumstempererat
150 g
Vitlöksklyftor
5 st
Citroner, finrivet skal (spara den ena att lägga inne i kalkonen), saften från en citron
2 st
Sardellfiléer i olja
8 st
Salt
1 msk
Svartpeppar
1 tsk
Färsk rosmarin
0,5 kruka
Olivolja
1 msk
Gul lök
1 st
Stora vitlöksklyftor
2 st
Olivolja
Carnaroliris
3 dl
Torkad rosmarin
2 tsk
Torrt och oekat vin
3 dl
Hönsbuljong
16 dl
Citron, finrivet skal
1 st
Färsk rosmarin, finhackad
2 msk
Persilja, finhackad
0,5 dl
Smör
2 msk
Parmesanost, finriven
3 dl
Salt & Svartpeppar
Hasselnötter
1 dl
Färsk grön sparris
2 knippe
Socker
1 nypa
Olivolja
Salt & Svartpeppar
Pecorino
25 g
Jag vill ange:
Antal portioner
8
Tid för upptining
60h
Tillagningstid
120min