Dra på som en amerikan och bjud på kalkonbuffé med krämig och het devilled eggs-potatissallad, tomat- & majssallad med rödlök och jalapeño samt flera goda såser! Kalkonkorv med bröd är en självklarhet!
ca 2,5 timmar
8 portioner
Hel mörad kalkon
4 kg
Gå till produkten Hel mörad kalkonCitron
1 st
Gul lök
1 st
Flingsalt
1 tsk
Vitt vin eller vatten
3 dl
Steksnöre
Smör, rumstempererat
100 g
Vitlöksklyftor
3 st
Olivolja
1 msk
Chiliflakes
2 krm
Salt
1 msk
Svartpeppar
1 tsk
Färsk salvia
1 kruka
Citron, finrivet skal
1 st
Potatis
2 kg
Majonnäs
8 msk
Fet turkisk yoghurt
8 msk
Dijonsenap
2 msk
Äppelcidervinäger
2 tsk
Rökt paprikapulver
3 tsk
Grön tabasco
Salt & peppar
Hårdkokta, kalla ägg
6 st
Gräslök, finhackad
1 dl
Majskolvar, kokta
6 st
Små tomater
600 g
Rödlök
1 st
Lime, saften
1 st
Olivolja
Fet naturell yoghurt
3 dl
Olivolja
2 msk
Vitlöksklyftor
2 st
Salt & peppar
Färsk koriander
2 krukor
Jalapeño (inlagd)
2 dl
Gul lök
1 st
Vitlöksklyftor
2 st
Olja
Tomatpuré
6 msk
Söt senap
6 msk
Röd chili
1 st
Honung
6 msk
Äppelcidervinäger
4 msk
Soja
6 msk
Salt & svartpeppar
Jag vill ange:
Antal portioner
8
Tid för upptining
60h
Tillagningstid
120min