Upptäck nya fräscha tillbehör till helstekt kalkon som couscous med russin, dill och mynta. Sallad på rostad zucchini och paprika med vitlök, apelsin och en frisk yoghurtsås som toppar upplevelsen!
ca 2,5 timmar
8 portioner
Hel mörad kalkon
4 kg
Gå till produkten Hel mörad kalkonCitron
1 st
Gul lök
1 st
Flingsalt
1 tsk
Vitt vin eller vatten
3 dl
Steksnöre
Smör, rumstempererat
100 g
Vitlöksklyftor
3 st
Olivolja
1 msk
Chiliflakes
2 krm
Salt
1 msk
Svartpeppar
1 tsk
Färsk salvia
1 kruka
Citron, finrivet skal
1 st
Couscous
8 dl
Kycklingbuljong att koka couscous i
Färsk dill
4 dl
Färsk mynta
2 krukor
Russin
4 dl
Olivolja
4 msk
Citron, saften
1 st
Salt och svartpeppar
Granatäpple
1 st
Zucchini
2 st
Röd paprika
4 st
Vitlöksklyftor
4 st
Apelsin
2 st
Salladsmix
130 g
Apelsin, saften
1 st
Citron, saften
1 st
Sambal oelek
1 tsk
Olivolja
6 msk
Honung
2 msk
Salt och svartpeppar
Spiskummin
2 msk
Fet naturell yoghurt
4 dl
Majonnäs
2 dl
Vitlöksklyftor
2 st
CItron, finrivet skal & saft
2 st
Jag vill ange:
Antal portioner
8
Tid för upptining
60h
Tillagningstid
120min