Njut av en smakfull helstekt kalkon med sötpotatis, chèvreyoghurt och rostade mandlar.
ca 180 min
8 portioner
Hel mörad kalkon
1 st
Gå till produkten Hel mörad kalkonPäron
2 st
Färsk rosmarin
1 knippe
Citron, finrivet skal & saft
2 st
Kinesisk soja
4 msk
Flytande honung
2 msk
Salt & Peppar
Sötpotatis
1,5 kg
Rödlök
1 st
Olivolja
3 msk
Färsk saliva
3 kvistar
Sötmandel
2 dl
Olivolja
1 msk
Flingsalt
Grekisk yoghurt
3 dl
Chevré, smulad
100 g
Honung
2 tsk
Salt & Vitpeppar
Om du använder en fryst kalkon, räkna med att det tar 2-3 dygn i kylskåp innan den tinat helt.
Jag vill ange:
Antal portioner
8
Tid för upptining
60h
Tillagningstid
120min