Gryta med kalkonlårfilé, kalkonbacon och grönsaker

En härligt krämig kalkongryta med kalkonlårfilé som smälter i munnen.

ca 30 minuter

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

NYHET! Kalkonlårfilé

600 g

Gå till produkten NYHET! Kalkonlårfilé

Kalkonbacon, skivad

200 g

Gå till produkten Kalkonbacon, skivad

Smör

1 msk

Färska champinjoner

500 g

Purjolök

0,5 st

Vitlöksklyftor

2 st

Morötter

2 st

Matlagningsgrädde

3 dl

Sweet chilisås

3 msk

Salt & svartpeppar

Tillagning

  • Strimla Kalkonlårfilén och kalkonbaconet. Bryn köttet i smör i en stekgryta. Tag upp.
  • Skiva svampen och purjolöken, bryn i grytan utan att det får färg.
  • Lägg tillbaka kalkonköttet i grytan.

Liknande recept

Se alla recept