Thanksgiving Sheperd’s Pie

Kalkonkött från stora kalkonmiddagen blandas med överbliven sås och brysselkål och toppas med ett ljuvligt stomp. Resultatet blir en fantastisk Shepherd's pie som definitivt flyttar resterna från tråk-hörnan!

ca 25 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Plockat kalkonkött (från en helstekt kalkon)

500 g

God gräddsås

4 dl

Brysselkål

500 g

Sötpotatisstomp

800 g

Äggulor

2 st

Riven cheddar, lagrad prästost eller liknande

50 g

+ extra ost att riva över

Tips!

Serveringstips! Har du tranbärssås över passar den utmärkt till vår Thanksgivingvariant av Shepherd's pie!

Tillagning

  • Värm ugnen till 200°C.
  • Rör ner äggulor och riven ost i stompet.
  • Vänd runt kalkonkött och brysselkål i lätt uppvärmd sås. Lägg blandningen i botten av en ugnsform.

Liknande recept

Se alla recept