Den perfekta rätten där alla gäster själva kan välja vad de vill toppa sitt ris med. Älskar du koriander toppar du givetvis med det med! Vardagstips: allt kan förberedas i förväg så att du kan mer eller mindre ha allt färdigt i kylen, värma på riset och sedan är maten klar på nolltid!
Ca 30 minuter
4 portioner
Jasminris
4 portioner
Kimchi, avrunnen
1 dl
Majonnäs
1 dl
Färsk rödkål
250 g
Sesamolja
1 msk
Lime, saften
1 st
Honung
0,5 tsk
Salt & svartpeppar
NYHET! Alspånsrökt strimlad kalkon
200 g
Gå till produkten NYHET! Alspånsrökt strimlad kalkonFärsk bladspenat
65 g
Kimchi
2 dl
Rostade sesamfrön
2 msk
Salladslök, strimlad
2 st
Röd chili, strimlad
1 st
Mango, tärnad
1 st