Bakpotatisröra med alspånsrökt strimlad kalkon, krämig färskost, smakrik curry och syrliga äpplen. För variation väljer vi sötpotatis till vår bakade potatis, men det går såklart lika bra att använda sig av klassisk bakpotatis.
30 minuter + tid för bakpotatisen i ugnen
4 portioner
Sötpotatis á 150-200g/st
4 st
Gul lök
1 st
Olivolja
1 tsk
Malen, gul curry
1,5 msk
Äpplen
2 st
Naturell färskost
300 g
Crème fraiche
2 dl
NYHET! Alspånsrökt strimlad kalkon
400 g
Gå till produkten NYHET! Alspånsrökt strimlad kalkonSalt, svartpeppar
Bladpersilja
20 g
Vitlöksklyfta
1 st
Kapris
4 msk
Färskpressad citronsaft
1,5 msk
Mild olivolja
1 dl
Salt
2 krm
Äpplen
2 st
Krasse
50 g
Denna röra passar även utmärkt att använda som fyllning i en baguette eller tunnbrödsrulle till picknicken.