Fräsch favorit med krispiga grönsaker, mycket smak och marinerad kalkon. Kul variation till fredags-tacosen!
30 minuter
4 portioner
Vitlöksklyftor
2 st
Skalad ingefära
25 g
Fisksås
1 msk
Lime, finrivet skal och saften
1 st
Neutral olja
2 msk
Tunnskivad kalkonbröstfilé
480 g
Gå till produkten Tunnskivad kalkonbröstfiléSalt & Svartpeppar
Breda risnudlar
100 g
Morot
400 g
Rödkål eller vitkål
500 g
Salladslök
3 st
Urkärnad gurka
1 st
Koriander
1 kruka
Mynta
1 kruka
Rispapper (12 st)
1 paket
Rostade sesamfrön
Bladspenat eller mangold
4 nävar
Sesamolja
2 msk
Limesaft
1 msk
Fisksås
2 msk
Japansk soja
2 msk
Råsocker
1 tsk
Servera á la tacos med skålarna på bordet och det varma vattnet i mitten och låt alla själva göra sin egna rullar.