Kalkonpiccata

Tunnskivad kalkonbröstfilé panerad i smakrik parmesan och färska örter. En rätt som passar lika bra till vardag som till fest. Lätt att laga och lätt att älska!

ca 20 min

3
(2)

Ingredienser

4 portioner

Tunnskivad kalkonbröstfilé

800 g

Gå till produkten Tunnskivad kalkonbröstfilé

Parmesanost, riven

2 dl

Färsk salvia, hackad

1 knippe

Färsk rosmarin, hackad

1 knippe

Vetemjöl

2 dl

Salt & Peppar

Ägg

2 st

Smör

1 msk

Tips!

Servera med färsk pasta och en fräsch grönsallad.

Tillagning

  • Hacka ner de färska örterna.
  • Blanda den rivna parmesanosten med hackade örter och kryddor.
  • Vänd först den tunnskivade kalkonfilén i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ostblandningen

Liknande recept

Se alla recept