Kalkongryta med kalkonbacon

En härligt krämig kalkongryta med wilmaschnitzel som smälter i munnen.

ca 30 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Wilmaschnitzel av kalkon

800 g

Gå till produkten Wilmaschnitzel av kalkon

Kalkonbacon, skivad

200 g

Gå till produkten Kalkonbacon, skivad

Smör

1 msk

Färska champinjoner

12 st

Purjolök

0,5 st

Vitlöksklyftor

2 st

Morötter

2 st

Matlagningsgrädde

3 dl

Sweet chilisås

3 msk

Salt & Peppar

Tips!

Wilmaschnitzel finns att köpa i vår gårdsbutik. Har du inte möjlighet att besöka oss går det bra att byta Wilmaschnitzeln mot kalkonlårfilé.

Tillagning

  • Strimla Wilmaschnitzeln och kalkonbaconet. Bryn köttet i smör i en stekgryta. Tag upp.
  • Skiva svampen och purjolöken, bryn i grytan utan att det får färg.
  • Lägg tillbaka köttet i grytan.

Liknande recept

Se alla recept