Snabbt, enkelt och gott - bästa kombon! En rätt som gör sig lika bra att servera till en lyxig fredagsmiddag som till kvällsmat en tisdagskväll!
Ca 45 minuter
4 portioner
Färskost
200 g
Äggulor
2 st
Pesto
2 dl
Vitlöksklyfta
1 st
NYHET! Alspånsrökt strimlad kalkon
200 g
Gå till produkten NYHET! Alspånsrökt strimlad kalkonKörsbärstomater
100 g
Salt och svartpeppar
Färska lasagneplattor
400 g
Rödlök
0,5 st
Smakrik riven ost
1 dl
Grönsallad
Gör egen pesto! Det är superenkelt och oändligt mycket godare än färdigköpt. Blanda gärna basilika med persilja och ett bra tips för att bevara den vackra gröna färgen när du mixar din pesto är att ha i ett par isbitar, kylan från isen gör att örterna behåller färgen.