Medelhavsinspirerad kalkongryta

Medelhavet möter kalkon i denna gryta med paprika, fetaost och svarta oliver. Servera grytan med ris, pasta eller potatis. Lätt att laga!

ca 30 min

0
(0)

Ingredienser

4 portioner

Grytbitar av kalkonlår

800 g

Gå till produkten Grytbitar av kalkonlår

Olja

1 msk

Purjolök

0,5 st

Gul paprika

1 st

Krossade tomater, gärna med basilikasmak

500 g

Kycklingfond

2 msk

Fetaost

100 g

Svarta oliver, gärna med kärna

1 dl

Salt & Peppar

Tips!

Det går även bra att använda grytbitar av kalkonbröst, eller strimlad kalkonlårfilé.

Tillagning

  • Bryn köttet i en teflonpanna med oljan
  • Strimla purjolöken och skär ringar av paprikan.
  • Tillsätt grönsakerna och låt dem mjukna utan att få färg.

Liknande recept

Se alla recept